| 301 | ॐ जनेशाय स्वाहा। | Om Janeshaya Swaha। |
| 302 | ॐ जानुहस्तैर्व्रजशांगणेरिंगमाणाय स्वाहा। | Om Januhastairvrajashanganeringamanaya Swaha। |
| 303 | ॐ जपापुष्पहस्ताय स्वाहा। | Om Japapushpahastaya Swaha। |
| 304 | ॐ जरासन्धघ्ने स्वाहा। | Om Jarasandhaghne Swaha। |
| 305 | ॐ जरासन्धमानोद्धराय स्वाहा। | Om Jarasandhamanoddharaya Swaha। |
| 306 | ॐ जरासन्धसंकल्पकृते स्वाहा। | Om Jarasandhasankalpakrite Swaha। |
| 307 | ॐ जातूद्भवाय स्वाहा। | Om Jatudbhavaya Swaha। |
| 308 | ॐ जयाय स्वाहा। | Om Jayaya Swaha। |
| 309 | ॐ जयोय स्वाहा। | Om Jayoya Swaha। |
| 310 | ॐ जिह्वायै स्वाहा। | Om Jihvayai Swaha। |
| 311 | ॐ ज्ञानदात्रे स्वाहा। | Om Jnanadatre Swaha। |
| 312 | ॐ ज्ञानदाय स्वाहा। | Om Jnanadaya Swaha। |
| 313 | ॐ ज्वरेणसंस्तुताय स्वाहा। | Om Jvarenasamstutaya Swaha। |
| 314 | ॐ ज्वरोत्पत्तिकृते स्वाहा। | Om Jvarotpattikrite Swaha। |
| 315 | ॐ ज्योतिःरूपाय स्वाहा। | Om Jyotihrupaya Swaha। |
| 316 | ॐ कदा राधया नन्दगेहे प्रापिताय स्वाहा। | Om Kada Radhaya Nandagehe Prapitaya Swaha। |
| 317 | ॐ कदा व्रजे गोपिकाभिः नृत्यमानाय स्वाहा। | Om Kada Vraje Gopikabhih Nrityamanaya Swaha। |
| 318 | ॐ कदाब्रह्मणा संस्तुताय स्वाहा। | Om Kadabrahmana Samstutaya Swaha। |
| 319 | ॐ कदाचिद्-राधाया रथस्थाय स्वाहा। | Om Kadachid-Radhaya Rathasthaya Swaha। |
| 320 | ॐ कदागोपनन्दांकाय स्वाहा। | Om Kadagopanandankaya Swaha। |
| 321 | ॐ कदम्बस्थिताय स्वाहा। | Om Kadambasthitaya Swaha। |
| 322 | ॐ कदानन्दसन्नन्दकैर्लाल्यमानाय स्वाहा। | Om Kadanandasannandakairlalyamanaya Swaha। |
| 323 | ॐ कदावृन्दकारण्यचारिणे स्वाहा। | Om Kadavrindakaranyacharine Swaha। |
| 324 | ॐ कालाढ्याय स्वाहा। | Om Kaladhyaya Swaha। |
| 325 | ॐ कालजिते स्वाहा। | Om Kalajite Swaha। |
| 326 | ॐ कलाकारकाय स्वाहा। | Om Kalakarakaya Swaha। |
| 327 | ॐ कालकृते स्वाहा। | Om Kalakrite Swaha। |
| 328 | ॐ कलांगाय स्वाहा। | Om Kalangaya Swaha। |
| 329 | ॐ कालरूपाय स्वाहा। | Om Kalarupaya Swaha। |
| 330 | ॐ कलये स्वाहा। | Om Kalaye Swaha। |
| 331 | ॐ कलेशाय स्वाहा। | Om Kaleshaya Swaha। |
| 332 | ॐ कलिन्दांगगजाभेदनाय स्वाहा। | Om Kalindangagajabhedanaya Swaha। |
| 333 | ॐ कलिन्दांगगजामोहनाय स्वाहा। | Om Kalindangagajamohanaya Swaha। |
| 334 | ॐ कलिन्दांगजाकेलिकृते स्वाहा। | Om Kalindangajakelikrite Swaha। |
| 335 | ॐ कलिन्दांगजाकूलगाय स्वाहा। | Om Kalindangajakulagaya Swaha। |
| 336 | ॐ कालियस्य दमिने स्वाहा। | Om Kaliyasya Damine Swaha। |
| 337 | ॐ कल्किकलेशाय स्वाहा। | Om Kalkikaleshaya Swaha। |
| 338 | ॐ कामदेवापरश्रिये स्वाहा। | Om Kamadevaparashriye Swaha। |
| 339 | ॐ काममोहिने स्वाहा। | Om Kamamohine Swaha। |
| 340 | ॐ कामपूराय स्वाहा। | Om Kamapuraya Swaha। |
| 341 | ॐ कामपुत्राय स्वाहा। | Om Kamaputraya Swaha। |
| 342 | ॐ कामरूपाय स्वाहा। | Om Kamarupaya Swaha। |
| 343 | ॐ कामाय स्वाहा। | Om Kamaya Swaha। |
| 344 | ॐ कामिनीशाय स्वाहा। | Om Kaminishaya Swaha। |
| 345 | ॐ कंसदुःस्वप्नकारिणे स्वाहा। | Om Kansaduhsvapnakarine Swaha। |
| 346 | ॐ कंसहन्त्रे स्वाहा। | Om Kansahantre Swaha। |
| 347 | ॐ कंसमन्त्रोपदेष्ट्रे स्वाहा। | Om Kansamantropadeshtre Swaha। |
| 348 | ॐ कण्वाय स्वाहा। | Om Kanvaya Swaha। |
| 349 | ॐ कन्यकेशाय स्वाहा। | Om Kanyakeshaya Swaha। |
| 350 | ॐ कर्दमात्मजाय स्वाहा। | Om Kardamatmajaya Swaha। |
| 351 | ॐ कर्दमाय स्वाहा। | Om Kardamaya Swaha। |
| 352 | ॐ करीन्द्रप्रहारिणे स्वाहा। | Om Karindrapraharine Swaha। |
| 353 | ॐ कर्मकर्त्रे स्वाहा। | Om Karmakartre Swaha। |
| 354 | ॐ कर्णाय स्वाहा। | Om Karnaya Swaha। |
| 355 | ॐ कार्ष्णिने स्वाहा। | Om Karshnine Swaha। |
| 356 | ॐ काशिराजप्रणाशिने स्वाहा। | Om Kashirajapranashine Swaha। |
| 357 | ॐ काष्ठिकाभ्यो स्वाहा। | Om Kashthikabhyo Swaha। |
| 358 | ॐ कश्यपाय स्वाहा। | Om Kashyapaya Swaha। |
| 359 | ॐ कात्यायनाय स्वाहा। | Om Katyayanaya Swaha। |
| 360 | ॐ कौमारसर्गाय स्वाहा। | Om Kaumarasargaya Swaha। |
| 361 | ॐ कौरवस्य स्वाहा। | Om Kauravasya Swaha। |
| 362 | ॐ कौरवाय स्वाहा। | Om Kauravaya Swaha। |
| 363 | ॐ कौत्साय स्वाहा। | Om Kautsaya Swaha। |
| 364 | ॐ कवये स्वाहा। | Om Kavaye Swaha। |
| 365 | ॐ केलिकर्त्रे स्वाहा। | Om Kelikartre Swaha। |
| 366 | ॐ केशिघ्ने स्वाहा। | Om Keshighne Swaha। |
| 367 | ॐ खण्डचारिणे स्वाहा। | Om Khandacharine Swaha। |
| 368 | ॐ खाण्डवार्थिने स्वाहा। | Om Khandavarthine Swaha। |
| 369 | ॐ खंगधृषे स्वाहा। | Om Khangadhrishe Swaha। |
| 370 | ॐ किरीटिने स्वाहा। | Om Kiritine Swaha। |
| 371 | ॐ किरीटोज्ज्वलाभाय स्वाहा। | Om Kiritojjvalabhaya Swaha। |
| 372 | ॐ कोटिकन्दर्पलीलाभिरामाय स्वाहा। | Om Kotikandarpalilabhiramaya Swaha। |
| 373 | ॐ कोटिशः पुत्रपौत्रप्रसिद्धाय स्वाहा। | Om Kotishah Putrapautraprasiddhaya Swaha। |
| 374 | ॐ क्रतवे स्वाहा। | Om Kratave Swaha। |
| 375 | ॐ क्रतवे स्वाहा। | Om Kratave Swaha। |
| 376 | ॐ क्रीडनार्थिने स्वाहा। | Om Kridanarthine Swaha। |
| 377 | ॐ कृपाकारकाय स्वाहा। | Om Kripakarakaya Swaha। |
| 378 | ॐ कृपाकृते स्वाहा। | Om Kripakrite Swaha। |
| 379 | ॐ कृपाकृते स्वाहा। | Om Kripakrite Swaha। |
| 380 | ॐ कृपालवे स्वाहा। | Om Kripalave Swaha। |
| 381 | ॐ कृपाय स्वाहा। | Om Kripaya Swaha। |
| 382 | ॐ कृपाय स्वाहा। | Om Kripaya Swaha। |
| 383 | ॐ कृशांगाय स्वाहा। | Om Krishangaya Swaha। |
| 384 | ॐ कृष्णचन्द्राय स्वाहा। | Om Krishnachandraya Swaha। |
| 385 | ॐ कृष्णाग्रजाय स्वाहा। | Om Krishnagrajaya Swaha। |
| 386 | ॐ कृष्णमित्रबरूथाय स्वाहा। | Om Krishnamitrabaruthaya Swaha। |
| 387 | ॐ कृष्णावर्णाय स्वाहा। | Om Krishnavarnaya Swaha। |
| 388 | ॐ कृष्णाय स्वाहा। | Om Krishnaya Swaha। |
| 389 | ॐ कृतेभ्यो स्वाहा। | Om Kritebhyo Swaha। |
| 390 | ॐ कृतिने स्वाहा। | Om Kritine Swaha। |
| 391 | ॐ क्रोधकृते स्वाहा। | Om Krodhakrite Swaha। |
| 392 | ॐ क्षणेभ्यो स्वाहा। | Om Kshanebhyo Swaha। |
| 393 | ॐ क्षुधये स्वाहा। | Om Kshudhaye Swaha। |
| 394 | ॐ कुब्जापूजितांगाय स्वाहा। | Om Kubjapujitangaya Swaha। |
| 395 | ॐ कुब्जाविनोदिने स्वाहा। | Om Kubjavinodine Swaha। |
| 396 | ॐ कुद्मिप्रणाशप्रयासाय स्वाहा। | Om Kudmipranashaprayasaya Swaha। |
| 397 | ॐ कूलवर्त्तिने स्वाहा। | Om Kulavarttine Swaha। |
| 398 | ॐ कुमाराय स्वाहा। | Om Kumaraya Swaha। |
| 399 | ॐ कुंकुमश्रिये स्वाहा। | Om Kumkumashriye Swaha। |
| 400 | ॐ कुण्डलछत्रहर्त्रे स्वाहा। | Om Kundalachhatrahartre Swaha। |
आपको यह जानकारी कैसी लगी?
+1
+1
+1
+1
+1