| 801 | ॐ श्रुतये स्वाहा। | Om Shrutaye Swaha। | 
| 802 | ॐ श्रुतेसूर्योपरागेसर्वदर्शिने स्वाहा। | Om Shrutesuryoparagesarvadarshine Swaha। | 
| 803 | ॐ श्रुतिभ्यो स्वाहा। | Om Shrutibhyo Swaha। | 
| 804 | ॐ श्रुतिस्तोत्रमुनिव्यासदेवाय स्वाहा। | Om Shrutistotramunivyasadevaya Swaha। | 
| 805 | ॐ शुभांगाय स्वाहा। | Om Shubhangaya Swaha। | 
| 806 | ॐ शुभांघ्रये स्वाहा। | Om Shubhanghraye Swaha। | 
| 807 | ॐ शुचिपिप्पलादाय स्वाहा। | Om Shuchipippaladaya Swaha। | 
| 808 | ॐ शुकाय स्वाहा। | Om Shukaya Swaha। | 
| 809 | ॐ शुनासीरमोहप्रदाय स्वाहा। | Om Shunasiramohapradaya Swaha। | 
| 810 | ॐ शुनासीरमोहावृताय स्वाहा। | Om Shunasiramohavritaya Swaha। | 
| 811 | ॐ शूरसेनाय स्वाहा। | Om Shurasenaya Swaha। | 
| 812 | ॐ शूरसेनाय स्वाहा। | Om Shurasenaya Swaha। | 
| 813 | ॐ शूराय स्वाहा। | Om Shuraya Swaha। | 
| 814 | ॐ श्यामकाय स्वाहा। | Om Shyamakaya Swaha। | 
| 815 | ॐ श्यामरूपाय स्वाहा। | Om Shyamarupaya Swaha। | 
| 816 | ॐ सिंहाय स्वाहा। | Om Simhaya Swaha। | 
| 817 | ॐ सीरपाणये स्वाहा। | Om Sirapanaye Swaha। | 
| 818 | ॐ सीतापतये स्वाहा। | Om Sitapataye Swaha। | 
| 819 | ॐ सिताय स्वाहा। | Om Sitaya Swaha। | 
| 820 | ॐ स्कन्दजिते स्वाहा। | Om Skandajite Swaha। | 
| 821 | ॐ स्मराय स्वाहा। | Om Smaraya Swaha। | 
| 822 | ॐ स्मृतिभ्यो स्वाहा। | Om Smritibhyo Swaha। | 
| 823 | ॐ स्मृतीशाय स्वाहा। | Om Smritishaya Swaha। | 
| 824 | ॐ स्नानयुक्ताय महादानकृते स्वाहा। | Om Snanayuktaya Mahadanakrite Swaha। | 
| 825 | ॐ सोमावराय स्वाहा। | Om Somavaraya Swaha। | 
| 826 | ॐ स्पर्शाय स्वाहा। | Om Sparshaya Swaha। | 
| 827 | ॐ स्फोटगेहफलादाय स्वाहा। | Om Sphotagehaphaladaya Swaha। | 
| 828 | ॐ स्फुरच्चण्डकोदण्डरुग्णाय स्वाहा। | Om Sphurachchandakodandarugnaya Swaha। | 
| 829 | ॐ स्फुरद्-गौरवर्णाय स्वाहा। | Om Sphurad-Gauravarnaya Swaha। | 
| 830 | ॐ स्फुरद्वर्हकुन्दस्रजाचारुवेशाय स्वाहा। | Om Sphuradvarhakundasrajacharuveshaya Swaha। | 
| 831 | ॐ स्फुरत्कोटिकन्दर्पलीलाविशेषाय स्वाहा। | Om Sphuratkotikandarpalilavisheshaya Swaha। | 
| 832 | ॐ स्रजासंवृताय स्वाहा। | Om Srajasamvritaya Swaha। | 
| 833 | ॐ स्रजिने स्वाहा। | Om Srajine Swaha। | 
| 834 | ॐ स्थावरजंगमाय स्वाहा। | Om Sthavarajangamaya Swaha। | 
| 835 | ॐ स्थिराय स्वाहा। | Om Sthiraya Swaha। | 
| 836 | ॐ स्तोत्रेभ्यो स्वाहा। | Om Stotrebhyo Swaha। | 
| 837 | ॐ स्त्रीवचोऽर्थिने स्वाहा। | Om Strivachoarthine Swaha। | 
| 838 | ॐ सुबाहवे स्वाहा। | Om Subahave Swaha। | 
| 839 | ॐ सुबाहवेवृषाय स्वाहा। | Om Subahavevrishaya Swaha। | 
| 840 | ॐ सुभद्रासुताय स्वाहा। | Om Subhadrasutaya Swaha। | 
| 841 | ॐ सुभद्राय स्वाहा। | Om Subhadraya Swaha। | 
| 842 | ॐ सुभानवे स्वाहा। | Om Subhanave Swaha। | 
| 843 | ॐ सुचारवे स्वाहा। | Om Sucharave Swaha। | 
| 844 | ॐ सुदाम्नस्तथाराधिकाशापहेतवे स्वाहा। | Om Sudamnastatharadhikashapahetave Swaha। | 
| 845 | ॐ सुदाम्ने स्वाहा। | Om Sudamne Swaha। | 
| 846 | ॐ सुदेशाय स्वाहा। | Om Sudeshaya Swaha। | 
| 847 | ॐ सुदेष्णाय स्वाहा। | Om Sudeshnaya Swaha। | 
| 848 | ॐ सुधानाशकृते स्वाहा। | Om Sudhanashakrite Swaha। | 
| 849 | ॐ सुधासौधभूचारणाय स्वाहा। | Om Sudhasaudhabhucharanaya Swaha। | 
| 850 | ॐ सुदृष्टये स्वाहा। | Om Sudrishtaye Swaha। | 
| 851 | ॐ सुहारिणे विहारिणे स्वाहा। | Om Suharine Viharine Swaha। | 
| 852 | ॐ सुजानवे स्वाहा। | Om Sujanave Swaha। | 
| 853 | ॐ सुकेशव्रजेशाय स्वाहा। | Om Sukeshavrajeshaya Swaha। | 
| 854 | ॐ सुखाढ्याय स्वाहा। | Om Sukhadhyaya Swaha। | 
| 855 | ॐ सुखाशिने स्वाहा। | Om Sukhashine Swaha। | 
| 856 | ॐ सुखिने स्वाहा। | Om Sukhine Swaha। | 
| 857 | ॐ सुखीसर्वदर्शिने स्वाहा। | Om Sukhisarvadarshine Swaha। | 
| 858 | ॐ सूक्ष्माय स्वाहा। | Om Sukshmaya Swaha। | 
| 859 | ॐ सुमन्तवे स्वाहा। | Om Sumantave Swaha। | 
| 860 | ॐ सुमत्स्याय स्वाहा। | Om Sumatsyaya Swaha। | 
| 861 | ॐ सुमित्राय स्वाहा। | Om Sumitraya Swaha। | 
| 862 | ॐ सुन्दराय स्वाहा। | Om Sundaraya Swaha। | 
| 863 | ॐ सुन्दरीशाय स्वाहा। | Om Sundarishaya Swaha। | 
| 864 | ॐ सुपादाय स्वाहा। | Om Supadaya Swaha। | 
| 865 | ॐ सुरागाय स्वाहा। | Om Suragaya Swaha। | 
| 866 | ॐ सुरम्याय स्वाहा। | Om Suramyaya Swaha। | 
| 867 | ॐ सुरपूजिताय स्वाहा। | Om Surapujitaya Swaha। | 
| 868 | ॐ सुरार्थाय स्वाहा। | Om Surarthaya Swaha। | 
| 869 | ॐ सुराय स्वाहा। | Om Suraya Swaha। | 
| 870 | ॐ सुरेज्याय स्वाहा। | Om Surejyaya Swaha। | 
| 871 | ॐ सुरेन्द्राय स्वाहा। | Om Surendraya Swaha। | 
| 872 | ॐ सुरेशाय स्वाहा। | Om Sureshaya Swaha। | 
| 873 | ॐ सूर्यरूपाय स्वाहा। | Om Suryarupaya Swaha। | 
| 874 | ॐ सूर्याय स्वाहा। | Om Suryaya Swaha। | 
| 875 | ॐ सुतेजस्विकाय स्वाहा। | Om Sutejasvikaya Swaha। | 
| 876 | ॐ सुतीभद्रचारवे स्वाहा। | Om Sutibhadracharave Swaha। | 
| 877 | ॐ सुवाचाय स्वाहा। | Om Suvachaya Swaha। | 
| 878 | ॐ सुवस्त्राय स्वाहा। | Om Suvastraya Swaha। | 
| 879 | ॐ सुवेशाय स्वाहा। | Om Suveshaya Swaha। | 
| 880 | ॐ सुवीरशिरःखण्डनाय स्वाहा। | Om Suvirashirahkhandanaya Swaha। | 
| 881 | ॐ स्वबोधाय स्वाहा। | Om Svabodhaya Swaha। | 
| 882 | ॐ स्वबोधाय स्वाहा। | Om Svabodhaya Swaha। | 
| 883 | ॐ स्वप्नकर्त्रे स्वाहा। | Om Svapnakartre Swaha। | 
| 884 | ॐ स्वलोके महारत्नसिंहासनस्थाय स्वाहा। | Om Swaloke Maharatnasimhasanasthaya Swaha। | 
| 885 | ॐ तालभुजे स्वाहा। | Om Talabhuje Swaha। | 
| 886 | ॐ तालचिह्नयदवे स्वाहा। | Om Talachihnayadave Swaha। | 
| 887 | ॐ तेजसे स्वाहा। | Om Tejase Swaha। | 
| 888 | ॐ तिथिभ्यो स्वाहा। | Om Tithibhyo Swaha। | 
| 889 | ॐ त्रेताभ्यो स्वाहा। | Om Tretabhyo Swaha। | 
| 890 | ॐ तृणावर्त्तसंहारकारिणे स्वाहा। | Om Trinavarttasamharakarine Swaha। | 
| 891 | ॐ त्वचे स्वाहा। | Om Tvache Swaha। | 
| 892 | ॐ उद्धवप्रीतिपूर्णाय स्वाहा। | Om Uddhavapritipurnaya Swaha। | 
| 893 | ॐ उद्धवाय स्वाहा। | Om Uddhavaya Swaha। | 
| 894 | ॐ उग्रसेनप्रसिद्धाय स्वाहा। | Om Ugrasenaprasiddhaya Swaha। | 
| 895 | ॐ उग्रसेनावृताय स्वाहा। | Om Ugrasenavritaya Swaha। | 
| 896 | ॐ उन्नादाय स्वाहा। | Om Unnadaya Swaha। | 
| 897 | ॐ उपेन्द्राय स्वाहा। | Om Upendraya Swaha। | 
| 898 | ॐ वह्निमित्राय स्वाहा। | Om Vahnimitraya Swaha। | 
| 899 | ॐ वैभववेशाय स्वाहा। | Om Vaibhavaveshaya Swaha। | 
| 900 | ॐ वैकारिकस्तैजस्तामसश्चाहंकाराय स्वाहा। | Om Vaikarikastaijastamasashchahankaraya Swaha। | 
| 901 | ॐ वल्गितभ्रूविलासाय स्वाहा। | Om Valgitabhruvilasaya Swaha। | 
| 902 | ॐ वल्लभेशाय स्वाहा। | Om Vallabheshaya Swaha। | 
| 903 | ॐ वल्लवेशाय स्वाहा। | Om Vallaveshaya Swaha। | 
| 904 | ॐ वल्लवीमध्यसंस्थाय स्वाहा। | Om Vallavimadhyasansthaya Swaha। | 
| 905 | ॐ वामाय स्वाहा। | Om Vamaya Swaha। | 
| 906 | ॐ वानरारये स्वाहा। | Om Vanararaye Swaha। | 
| 907 | ॐ वानरेन्द्रप्रहारिणे स्वाहा। | Om Vanarendrapraharine Swaha। | 
| 908 | ॐ वनस्थाय स्वाहा। | Om Vanasthaya Swaha। | 
| 909 | ॐ वने गोपिकात्यागकृते स्वाहा। | Om Vane Gopikatyagakrite Swaha। | 
| 910 | ॐ वने वत्सचारिणे स्वाहा। | Om Vane Vatsacharine Swaha। | 
| 911 | ॐ वने वत्सकृते स्वाहा। | Om Vane Vatsakrite Swaha। | 
| 912 | ॐ वनेशाय स्वाहा। | Om Vaneshaya Swaha। | 
| 913 | ॐ वनेशाय स्वाहा। | Om Vaneshaya Swaha। | 
| 914 | ॐ वंशीधराय स्वाहा। | Om Vanshidharaya Swaha। | 
| 915 | ॐ वराह-नारदाभ्यां स्वाहा। | Om Varaha-Naradabhyam Swaha। | 
| 916 | ॐ वराय स्वाहा। | Om Varaya Swaha। | 
| 917 | ॐ वर्धनाय स्वाहा। | Om Vardhanaya Swaha। | 
| 918 | ॐ वारे स्वाहा। | Om Vare Swaha। | 
| 919 | ॐ वारेभ्यो स्वाहा। | Om Varebhyo Swaha। | 
| 920 | ॐ वर्मधृषे स्वाहा। | Om Varmadhrishe Swaha। | 
| 921 | ॐ वरो गांगलाय स्वाहा। | Om Varo Gangalaya Swaha। | 
| 922 | ॐ वर्तमानाय स्वाहा। | Om Vartamanaya Swaha। | 
| 923 | ॐ वसवे स्वाहा। | Om Vasave Swaha। | 
| 924 | ॐ वशिने स्वाहा। | Om Vashine Swaha। | 
| 925 | ॐ वासुदेवाय स्वाहा। | Om Vasudevaya Swaha। | 
| 926 | ॐ वासुदेवाय स्वाहा। | Om Vasudevaya Swaha। | 
| 927 | ॐ वटस्थाय स्वाहा। | Om Vatasthaya Swaha। | 
| 928 | ॐ वातावर्षाहराय स्वाहा। | Om Vatavarshaharaya Swaha। | 
| 929 | ॐ वत्सकाय स्वाहा। | Om Vatsakaya Swaha। | 
| 930 | ॐ वत्सरान्ताय स्वाहा। | Om Vatsarantaya Swaha। | 
| 931 | ॐ वायकप्रीतिकृते स्वाहा। | Om Vayakapritikrite Swaha। | 
| 932 | ॐ विभाण्डाय स्वाहा। | Om Vibhandaya Swaha। | 
| 933 | ॐ विभवे स्वाहा। | Om Vibhave Swaha। | 
| 934 | ॐ विचारवे स्वाहा। | Om Vicharave Swaha। | 
| 935 | ॐ विचित्राय स्वाहा। | Om Vichitraya Swaha। | 
| 936 | ॐ विधात्रे स्वाहा। | Om Vidhatre Swaha। | 
| 937 | ॐ विहारस्थिताय स्वाहा। | Om Viharasthitaya Swaha। | 
| 938 | ॐ विहारिणे स्वाहा। | Om Viharine Swaha। | 
| 939 | ॐ विहारीवराय स्वाहा। | Om Viharivaraya Swaha। | 
| 940 | ॐ विकारस्थिताय स्वाहा। | Om Vikarasthitaya Swaha। | 
| 941 | ॐ विलासिने स्वाहा। | Om Vilasine Swaha। | 
| 942 | ॐ विलासिने स्वाहा। | Om Vilasine Swaha। | 
| 943 | ॐ विम्बाधरश्रिये स्वाहा। | Om Vimbadharashriye Swaha। | 
| 944 | ॐ विप्रदारिद्र्यघ्ने स्वाहा। | Om Vipradaridryaghne Swaha। | 
| 945 | ॐ विप्रपातंजलिने स्वाहा। | Om Viprapatanjaline Swaha। | 
| 946 | ॐ विप्रपुत्रप्रदाय स्वाहा। | Om Vipraputrapradaya Swaha। | 
| 947 | ॐ विप्ररूपाय स्वाहा। | Om Viprarupaya Swaha। | 
| 948 | ॐ वीर-अश्वसेनाय स्वाहा। | Om Vira-Ashvasenaya Swaha। | 
| 949 | ॐ विराजे स्वाहा। | Om Viraje Swaha। | 
| 950 | ॐ विशालाक्षमोहप्रदाय स्वाहा। | Om Vishalakshamohapradaya Swaha। | 
| 951 | ॐ विशंगवे स्वाहा। | Om Vishangave Swaha। | 
| 952 | ॐ विष्णवे स्वाहा। | Om Vishnave Swaha। | 
| 953 | ॐ विश्वरूपदर्शिने स्वाहा। | Om Vishvarupadarshine Swaha। | 
| 954 | ॐ विश्वरूपाय स्वाहा। | Om Vishvarupaya Swaha। | 
| 955 | ॐ विश्वरूपाय स्वाहा। | Om Vishvarupaya Swaha। | 
| 956 | ॐ व्रजाधीशगोपांगनाशंकिताय स्वाहा। | Om Vrajadhishagopanganashankitaya Swaha। | 
| 957 | ॐ व्रजाधीशरक्षाकराय स्वाहा। | Om Vrajadhisharakshakaraya Swaha। | 
| 958 | ॐ व्रजानन्ददाय स्वाहा। | Om Vrajanandadaya Swaha। | 
| 959 | ॐ व्रजप्रेमपाय स्वाहा। | Om Vrajapremapaya Swaha। | 
| 960 | ॐ व्रजे गोपिकामोहदाय स्वाहा। | Om Vraje Gopikamohadaya Swaha। | 
| 961 | ॐ व्रजे कामिनीमोहदाय स्वाहा। | Om Vraje Kaminimohadaya Swaha। | 
| 962 | ॐ व्रजे नंदपुत्राय स्वाहा। | Om Vraje Nandaputraya Swaha। | 
| 963 | ॐ व्रजे राधया रथस्थाय स्वाहा। | Om Vraje Radhaya Rathasthaya Swaha। | 
| 964 | ॐ व्रजे शापतस्त्यक्तराधासकाशाय स्वाहा। | Om Vraje Shapatastyaktaradhasakashaya Swaha। | 
| 965 | ॐ व्रजे उद्धवप्रेषिताय स्वाहा। | Om Vraje Uddhavapreshitaya Swaha। | 
| 966 | ॐ वृकाय स्वाहा। | Om Vrikaya Swaha। | 
| 967 | ॐ वृकाय स्वाहा। | Om Vrikaya Swaha। | 
| 968 | ॐ वृक्षरूपाय स्वाहा। | Om Vriksharupaya Swaha। | 
| 969 | ॐ वृन्दावनेशाय स्वाहा। | Om Vrindavaneshaya Swaha। | 
| 970 | ॐ वृषाय स्वाहा। | Om Vrishaya Swaha। | 
| 971 | ॐ वृषाय स्वाहा। | Om Vrishaya Swaha। | 
| 972 | ॐ वृष्णिने स्वाहा। | Om Vrishnine Swaha। | 
| 973 | ॐ व्यासदेवाय स्वाहा। | Om Vyasadevaya Swaha। | 
| 974 | ॐ व्यो स्वाहा। | Om Vyo Swaha। | 
| 975 | ॐ यादवैर्मण्डितांगाय स्वाहा। | Om Yadavairmanditangaya Swaha। | 
| 976 | ॐ यादवानां ज्ञानदाय स्वाहा। | Om Yadavanam Jnandaya Swaha। | 
| 977 | ॐ यदवे अन्धकाय स्वाहा। | Om Yadave Andhakaya Swaha। | 
| 978 | ॐ यदवे स्वाहा। | Om Yadave Swaha। | 
| 979 | ॐ यादवेशाय स्वाहा। | Om Yadaveshaya Swaha। | 
| 980 | ॐ यदवेउग्रसेननृपाय स्वाहा। | Om Yadaveugrasenanripaya Swaha। | 
| 981 | ॐ यज्ञपत्नीमनः स्पृशे स्वाहा। | Om Yajnapatnimanah Sprishe Swaha। | 
| 982 | ॐ यज्ञसंभारकर्त्रे स्वाहा। | Om Yajnasambharakartre Swaha। | 
| 983 | ॐ याज्ञवल्क्याय स्वाहा। | Om Yajnavalkyaya Swaha। | 
| 984 | ॐ यामेभ्यो स्वाहा। | Om Yamebhyo Swaha। | 
| 985 | ॐ यामिनीभ्यो स्वाहा। | Om Yaminibhyo Swaha। | 
| 986 | ॐ यानहन्त्रे स्वाहा। | Om Yanahantre Swaha। | 
| 987 | ॐ यशःस्पृशे स्वाहा। | Om Yashahsprishe Swaha। | 
| 988 | ॐ यशोदाघृणिने स्वाहा। | Om Yashodaghrinine Swaha। | 
| 989 | ॐ यशोदाकरैर्बन्धनप्राप्ताय स्वाहा। | Om Yashodakarairbandhanapraptaya Swaha। | 
| 990 | ॐ यशोदाकरैर्लालिताय स्वाहा। | Om Yashodakarairlalitaya Swaha। | 
| 991 | ॐ यशोदाशुचः स्नानकृते स्वाहा। | Om Yashodashuchah Snanakrite Swaha। | 
| 992 | ॐ यशोदासुताख्याय स्वाहा। | Om Yashodasutakhyaya Swaha। | 
| 993 | ॐ यशोदायशसे स्वाहा। | Om Yashodayashase Swaha। | 
| 994 | ॐ यथेष्टाय स्वाहा। | Om Yatheshtaya Swaha। | 
| 995 | ॐ योगमायाकराय स्वाहा। | Om Yogamayakaraya Swaha। | 
| 996 | ॐ योगमायिने स्वाहा। | Om Yogamayine Swaha। | 
| 997 | ॐ योगेभ्यो स्वाहा। | Om Yogebhyo Swaha। | 
| 998 | ॐ युद्धकृते स्वाहा। | Om Yuddhakrite Swaha। | 
| 999 | ॐ युद्धकृते स्वाहा। | Om Yuddhakrite Swaha। | 
| 1000 | ॐ युगानां सहस्राय स्वाहा। | Om Yuganam Sahasraya Swaha। | 
आपको यह जानकारी कैसी लगी?
                +1
	        	+1
	        	+1
	        	+1
	        	+1
	        	